Global blockchain supervision and query platform

English
Download

Bolehkah Kucoin Dipercayai ?

Bolehkah Kucoin Dipercayai ? WikiBit 2021-07-13 11:41

KuCoin adalah nama terkenal dalam industri crypto kerana berjaya menjadikan dirinya sebagai kedai sehenti yang terkenal untuk semua jenis operasi crypto. Dilancarkan pada bulan Ogos 2017, bursa mempunyai lebih dari 200 cryptocurrency, lebih dari 400 pasaran, dan telah berkembang menjadi salah satu hab crypto paling berwarna dalam talian.

Ia menawarkan keselamatan di peringkat bank, antara muka licin, UX mesra pemula, dan pelbagai perkhidmatan crypto: perdagangan margin dan niaga hadapan, pertukaran P2P terbina dalam, keupayaan untuk membeli crypto menggunakan kad kredit atau debit, perkhidmatan pertukaran segera , kemampuan untuk mendapatkan crypto dengan memberi pinjaman atau mengambil saham melalui Pool-X, peluang untuk mengambil bahagian dalam penawaran pertukaran awal (IEO) baru melalui KuCoin Spotlight, beberapa yuran terendah di pasaran, dan banyak lagi! Pelabur menyukai KuCoin kerana kecenderungannya untuk menyenaraikan mata wang kripto kecil dengan potensi kenaikan yang luar biasa, banyak pilihan syiling, kripto yang kurang dikenali, dan insentif pembahagian keuntungan yang banyak - sehingga 90% daripada kos perdagangan dikembalikan kepada komuniti KuCoin melalui token Saham KuCoin (KCS).

Pros
 • Yuran perdagangan dan pengeluaran yang rendah

 • Pertukaran mesra pengguna

 • Pilihan altcoin yang sangat banyak

 • Sokongan pelanggan 24/7

 • Keupayaan untuk membeli crypto dengan fiat

 • Tidak ada paksaan pemeriksaan KYC

 • Keupayaan untuk mempertaruhkan dan memperoleh hasil kripto

Cons
 • Tiada pasangan perdagangan fiat

 • Tiada deposit bank

 • Mungkin kelihatan rumit untuk pemula

Ciri-ciri KuCoin yang terkenal termasuk:

Beli dan jual 200 cryptocurrency dengan bayaran rendah di seluruh dunia. Sebagai salah satu pertukaran cryptocurrency teratas, KuCoin menyokong pelbagai jenis aset crypto. Sebagai tambahan kepada bonus dan potongan harga, ia mengenakan yuran 0.1% untuk setiap perdagangan dan juga sedikit bayaran untuk perdagangan niaga hadapan.

Beli crypto dengan mata wang fiat teratas, termasuk USD, EUR, CNY, GBP, CAD, AUD, dan banyak lagi. KuCoin membolehkan anda membeli cryptocurrency dengan fiat menggunakan kad perdagangan, kredit atau debit fi2 P2P melalui Simplex, Banxa, atau PayMIR, atau perkhidmatan Fast Buynya, yang memudahkan pembelian Bitcoin, BND, atau Tether (USDT) IDR, VND, dan CNY .

Perkhidmatan sokongan pelanggan yang sangat baik yang boleh dihubungi 24/7 melalui laman web, e-mel, sistem tiket, dan saluran lain.

Keselamatan aset peringkat bank. KuCoin menggunakan banyak langkah keselamatan, termasuk dompet pengeluaran mikro, penyulitan multilayer peringkat industri, pengesahan multifaktor dinamik, dan jabatan kawalan risiko dalaman khusus yang mengawasi operasi data sehari-hari mengikut standard keselamatan yang ketat.

Dagangan Niaga Hadapan dan Margin KuCoin. Beli atau jual cryptocurrency kegemaran anda dengan leverage sehingga 100x!

Dapatkan cryptocurrency. Lihat bonus pinjaman crypto, staking, soft staking, dan KuCoin Shares (KCS) KuCoin mengenai bagaimana anda dapat menggunakan cryptocurrency anda untuk menghasilkan hasil.

Platform intuitif dan mesra pemula. Reka bentuk yang sangat baik dan platform perdagangan yang mantap menjadikan perdagangan mudah dan menyeronokkan untuk semua orang.

Perdagangan bukan kustodian. Sekiranya anda berminat untuk meningkatkan keselamatan crypto anda, KuCoin menyokong kemampuan untuk perdagangan bukan kustodian langsung dari dompet peribadi anda, yang difasilitasi oleh Arwen.

Walaubagaimanapun, Kucoin dilabel berisiko oleh WikiBit pada masa penulisan sekarang kerana masih tidak ada informasi regulatory yang sah dan lesen yang sah dari pihak berkuasa. Berhati-hati jika anda ingin menggunakan platform Kucoin.

Disclaimer:

The views in this article only represent the author's personal views, and do not constitute investment advice on this platform. This platform does not guarantee the accuracy, completeness and timeliness of the information in the article, and will not be liable for any loss caused by the use of or reliance on the information in the article.

 • Token conversion
 • Exchange rate conversion
 • Calculation for foreign exchange purchasing
/
PC(S)
Current Rate
Available

0.00